Едно от най-хубавите неща на есенната мода е възможността да експериментирате

...
Едно от най-хубавите неща на есенната мода е възможността да експериментирате
Коментари Харесай

20-те най-добри есенни рокли за пазаруване преди сезона

Едно от най-хубавите неща на есенната мода е възможността да експериментирате с разнообразни текстури и материи. Това е изключително уместно, когато става дума за есенни рокли. Чудесен метод да впечатлите с зашеметяваща визия с рокли е да ги наслагвате с якета и пуловери. Дънково яке или кожено бомбър яке може да придаде готин борд на развяващата се макси рокля, до момента в който солидният плетен пуловер може да направи миди роклята да се усеща уютна и непринудена. Смесването и съчетаването на разнообразни пластове може да сътвори неповторим и персонализиран външен тип, който е съвършен за сезона.

Друг значим аспект от стайлинга на есенните рокли е изборът на верните обувки. Ботушите до глезена са типичен избор, който може да се комбинира с съвсем всяка дължина на роклята, до момента в който високите до коляното ботуши могат да прибавят нотка изисканост към миди или макси рокля. Маратонките или мокасините също могат да бъдат превъзходен вид за по-ежедневна или комфортна визия. Когато избирате обувки, вземете поради цвета и материала на роклята, с цел да осигурите обединен и моден тоалет.

Добавянето на бижута и аксесоари може да бъде идеалният свършек на тоалета за есенна рокля. Шалове, шапки и колани могат да се употребяват, с цел да придадат интерес и измерение на облеклото. Бижута, като изящни обеци или огърлица с висулка, също могат да се употребяват, с цел да издигнете семпла рокля и да се чувствате по-специална. Когато добавяте аксесоари, не забравяйте да запазите цялостния тип уравновесен и не прекомерно настойчив. С тези препоръки можете да създадете приключен и моден тоалет с есенна рокля, който е съвършен за всеки мотив.
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР